Forum

Blender Technicznie => Addons/Plugins/Python => Wątek zaczęty przez: Jacek77 w 20190510, 22:21:50

Tytuł: addons Archimesh
Wiadomość wysłana przez: Jacek77 w 20190510, 22:21:50
Prośba o pomoc.
Od niedawna zaczynam poznawać Blender 2.8. Chciałem uruchomić dodatek Archimesh.
Niestety jest błąd który go blokuje. Jak to rozwiązać ten problem.
Tytuł: Odp: addons Archimesh
Wiadomość wysłana przez: Staszek7 w 20190511, 21:49:53
W sieci również można znaleźć informacje o problemach z tym dodatkiem. Może trzeba chwilę poczekać, na inną wersje bety blendera lub dodatku. Można wypróbować podobny Archipack...